Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Суб`єкт спецрежиму ПДВ придбав сільгосптехніку у фінлізинг: податковий кредит і відображення у деці

July 11, 2016

Чи виникає право на податковий кредит у платника ПДВ - суб’єкта спеціального режиму оподаткування ПДВ у разі придбання сільськогосподарської техніки у фінансовий лізинг та в якій податковій декларації з ПДВ відображати таке придбання?

На дату фактичної передачі об’єкта фінансового лізингу в користування лізингоотримувачу такий лізингоотримувач – сільськогосподарське підприємство має право включити до складу податкового кредиту, сформованого у декларації 0121 – 0123, суму ПДВ, нараховану/ сплачену з повної вартості об’єкта лізингу, за умови, що об’єкт лізингу буде використовуватися у виробництві сільськогосподарської продукції та за наявності зареєстрованої в Єдиному реєстрі податкових накладних податкової накладної. 
У разі якщо об’єкт лізингу призначається для використання не в сільськогосподарській діяльності платника, нарахована/сплачена сума ПДВ з вартості об’єкта лізингу включається до складу податкового кредиту в загальній декларації з ПДВ з позначкою «0110».

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Subekt-specrezhima-NDS-priobrel-selxoztexniku-v-finlizing-nalogovyj-kredit-i-otrazhenie-v-deke.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!