Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як стати фахівцем, за якого будуть «битися» керівники та рекрутингові агентства?

September 15, 2016

Більшість бухгалтерів уважають себе хорошими, надійними фахівцями й усвідомлюють свою потребу та важливість для компанії. Але їх думка не завжди збігається з думкою керівника.

Що турбує керівників?
Одне з головних питань, яке хвилює сьогодні будь-якого керівника: як контролювати фінанси компанії? Сфера фінансового обліку продовжує бути для керівника terra incognita. Найчастіше він не розуміє механіки процесів і навіть не в змозі адекватно оцінити якість виконуваної роботи, її обсяг та ефективність. Логічно, що для вирішення даних завдань йому слід найняти кваліфікованого бухгалтера. Але це рішення не завжди позбавляє керівника від проблеми.

Чому так відбувається?
Тому що в більшості випадків керівник не відчуває від бухгалтерії підтримки. І йому здається, що не він управляє бухгалтерією, а вона ним.
Будь-якому керівнику потрібен першокласний бухгалтер, який не просто добре виконує свою роботу, а мислить неординарно, завжди прагне знайти і запропонувати надійні рішення для виходу з нестандартних ситуацій (а завдяки нашому недосконалому законодавству таких ситуацій – достатньо). І якщо керівник бачить, що його бухгалтер відповідає цим критеріям, він буде довіряти бухгалтеру і високо цінувати його внесок у роботу підприємства (установи).
А якщо керівник не відчуває довіри та підтримки? Тоді йому доводиться вдаватися до контролю. У нього є два варіанти перевірити профпридатність співробітників бухгалтерії: або довіритися внутрішньому аудиту, або чекати результатів перевірок, тобто отримати «відгук» про роботу власних бухгалтерів від державних контролюючих органів.

Що робити бухгалтерам?
Шановні бухгалтери! Якщо ви хочете бути дійсно потрібними своєму керівнику, підвищити свою цінність та авторитет – постійно шукайте можливості стати більш помітними на підприємстві або в галузі, у якій ви працюєте.
Пропонуємо вам не чекати від вашого керівника перевірки на профпридатність. Покажіть йому, що обидва варіанти оцінки якості вашої роботи можна замінити на простий і діючий інструмент – навчання із дворівневим тестуванням шляхом участі в щорічному конкурсі «Кращий бухгалтер України». Беручи участь у конкурсі, ви зміцнюєте свій статус професіонала і створюєте собі високу репутацію, підтверджуючи професійні знання в галузі фінансового обліку, оподаткування та господарського права.

Пройдіть тестування і доведіть, що ваша бухгалтерія – це кращий підрозділ
компанії, якому можна довіряти!

Ну а якщо ви прийняли рішення про зміну місця роботи, тоді знайте, що сертифікати про проходження навчання і тестування від авторитетного «Всеукраїнського бухгалтерського клубу» підвищують рейтинг резюме та ринкову вартість фахівця на 30–50 %! Після успішної участі в конкурсі ви зможете скласти ідеальне резюме із зазначенням у ньому наявності наших сертифікатів, отримати вигідні пропозиції щодо працевлаштування та побудувати успішну кар'єру!

Беріть участь у конкурсі «Кращий бухгалтер України» –
і у вас усе вийде!

Аполлон ПОЗОВ,
кандидат економічних наук,
голова ради громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!