Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Строк подання заяви про внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації за лютий подовжено

March 28, 2017

Відповідно до постанови КМУ від 22.03.17 р. № 178 «Деякі питання виплати бюджетної дотації для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції» (далі – Постанова № 178) заяви про внесення сільськогосподарського товаровиробника до Реєстру отримувачів бюджетної дотації за результатами лютого 2017 року можуть бути подані до 1 квітня 2017 року.
Тобто бюджетна дотація для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції (далі – бюджетна дотація) за результатами діяльності у лютому 2017 року буде надана сільськогосподарським товаровиробникам, які в установленому порядку подали до 1 квітня 2017 року заяву про внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації.
Крім того, ці підприємства повинні відповідати таким умовам: станом на 31.12.16 р. були внесені до реєстру суб’єктів спеціального режиму обкладення податком на додану вартість у сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства відповідно до ст. 209 ПК і станом на 01.03.17 р. зареєстровані як платники податку на додану вартість та провадили види діяльності, визначені у п. 161.3 Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України»

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Prodlen-srok-dlya-predostavleniya-zayavleniya-o-vnesenii-v-Reestr-poluchatelej-byudzhetnoj-dotacii-za-fevral.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!