Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Строк оренди с/г землі для гідротехнічної меліорації не може бути меншим як 10 років

October 19, 2016

Набув чиності Закон України від 20.09.16 г. № 1532-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення мінімального строку оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, на яких проводиться гідротехнічна меліорація".
Документом встановлено, що при передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, фермерського господарства, особистого селянського господарства земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які є земельними ділянками меліорованих земель і на яких проводиться гідротехнічна меліорація, строк дії договору оренди землі визначається за згодою сторін, але не може бути меншим як 10 років. До договору оренди землі включається зобов’язання орендаря здійснювати інвестиції у розвиток та модернізацію відповідних меліоративних систем і об’єктів інженерної інфраструктури та сприяти їх належній експлуатації.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Srok-arendy-sx-zemli-dlya-gidrotexnicheskoj-melioracii-ne-mozhet-byt-menshe-10-let.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!