Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Кошти на регіональний розвиток розподілятимуться прозоро і без втручання центральної влади

March 19, 2015

Кабінет міністрів України затвердив окремий Порядок підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що фінансуватимуться з Державного фонду регіонального розвитку у 2015 році та Порядок використання коштів з Державного фонду регіонального розвитку у 2015 році.

Постановою Уряд створив всі необхідні підстави для проведення абсолютно прозорого відбору проектів інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку. Важливо також підкреслити, що цей відбір відбуватиметься на рівні обласних конкурсних комісій без втручання центральної влади.

Віце-прем`єр-міністр України зазначив, що створення такого прозорого порядку відбору проектів регіонального розвитку також було схвалено європейськими експертами та представниками Ради Європи. Крім того, своїм рішенням Уряд відкрив шлях по впровадженню Плану заходів з реалізації Державної стратегії регіонального розвитку до 2020 року.

Віце-прем`єр-міністр України зазначив, що це рішення також стимулюватиме розробку Перспективних планів розвитку територій по всій Україні та нагадав, що Уряд знайшов 3 млрд. грн., які були направлені до Державного фонду регіонального розвитку.

Прес-служба Віце-прем`єр-міністра України


Джернло: http://uteka.ua/

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!