Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Списання сум заборгованості фактичних витрат на виплату й доставку пенсій єдинниками 4 групи

February 10, 2016

ПФУ постановою від 25.12.15 р. № 27-1 встановив, що витрати на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах водолазам 1 – 3 груп спеціалізації робіт та іншим працівникам, зайнятим на роботах під водою, у т.ч. — в умовах підвищеного атмосферного тиску, віднесеним до Списку № 1 виробництв, робіт, професій, посад і показників на підземних роботах, на роботах з особливо шкідливими й особливо важкими умовами праці, зайнятість в яких повний робочий день дає право на пенсію за віком на пільгових умовах, покриваються підприємствами пропорційно годинам спусків під воду, що дають право на призначення пенсії на пільгових умовах, на кожному підприємстві.
Частка відшкодування підприємством витрат на виплату й доставку пенсій, призначених на пільгових умовах особам, яким відповідно до законодавства стаж, що дає право на призначення цих пенсій, зараховується в кратному розмірі, розраховується з урахуванням кратності стажу.
Окрім цього, розроблено й затверджено Порядок списання сум заборгованості фактичних витрат на виплату й доставку пенсій, призначених відповідно до ст. 13 Закону України «Про пенсійне забезпечення» від 25.12.2015 р. № 27-2, який визначає механізм списання сум заборгованості фактичних витрат на виплату й доставку пенсій, що утворилася в період із 01.01.15 р. до дати набрання чинності Законом від 12.11.2015 р. № 802-VIII у платників єдиного податку групи 4.

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Spisannya-sum-zaborgovanosti-faktichnix-vitrat-na-viplatu-j-dostavku-pensij-yedinnikami-4-grupi-13409.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!