Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зовсім скоро відбудеться велика подія в житті бухгалтерів агропідприємств

February 9, 2017

Шановні колеги!
Зовсім скоро відбудеться чергова велика подія в житті керівників, фінансових директорів, бухгалтерів підприємств агропромислового комплексу –  5-й Форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі.

[p3525]

Ми зустрінемося з вами, щоб обговорити найбільш значущі зміни в законодавстві в 2017 році, а також їх вплив на господарську діяльність підприємства.

Ми розглянемо і розробимо шляхи вирішення найбільш актуальних і наболілих питань, з якими стикаються сільгосппідприємства у своїй діяльності.

У першу чергу це стосується ПДВ, а саме ми розглянемо питання, пов'язані із закінченням дії спецрежиму з ПДВ, проблемні питання електронного адміністрування, порядку складання та реєстрації податкових накладних та багато інших.
Звичайно, не залишимо без уваги одне з найбільш актуальних питань у поточному році – це отримання сільгоспвиробниками бюджетних дотацій. Ви зможете отримати відповіді на свої запитання безпосередньо від розробників порядку виплати і використання дотацій – фахівця Мінагрополітики.
Ще один хіт 2017 року – підвищення мінімальної зарплати до 3 200 грн. На пленарних засіданнях ми розглянемо, як оптимізувати і привести у відповідність до законодавства трудові правовідносини на підприємстві.
Підвищену увагу приділимо земельним питанням. Один із кращих фахівців у галузі земельного права – Віктор Кобилянський – поділиться своїм досвідом і розповість, як сільгосппідприємствам – орендарям землі захистити свої інтереси. Будуть також розглянуті  проблемні питання земельних правовідносин у фермерських господарствах та багато інших питань.
За підсумками Форуму будуть розроблені пропозиції щодо вдосконалення законодавства в сфері оподаткування, бухобліку та права. Пропозиції, які будуть вироблені і схвалені на Форумі, ми направимо до органів законодавчої та виконавчої влади для їх урахування під час розроблення нормативних документів.

[p3527]

Разом із нами будуть працювати представники органів виконавчої влади (Мінагрополітики, Державної фіскальної служби), податкових комітетів громадських рад при ДФСУ, Мінфіні. Це прекрасна можливість висловити їм свою думку, а також внести пропозиції в частині справляння податків і державної підтримки підприємств АПК.
Своїм досвідом поділяться наші спікери –  кращі фахівці у галузі оподаткування, земельного і трудового права.
Агрофорум це також чудова нагода спілкування й обміну досвідом зі своїми колегами – кращими фінансовими директорами, бухгалтерами сільгосппідприємств із різних регіонів України.

Ми вас чекаємо – обіцяємо насичену і пізнавальну програму!

Нагадуємо, що 5-й Форум бухгалтерів сільськогосподарських галузі України відбудеться с 24 по 28 березня 2017 року в м. Трускавець, в готелі «Rixos-Prykarpattya».
Деталі на сайті: www.ube-ua.com/5agroforum та за телефонами: +38 (067) 544-07-32, +38 (095) 093-24-08.

СВІТЛАНА МАЛЬШАКОВА
модератор 5-го Форуму бухгалтерів
сільськогосподарської галузі України,  
заступник головного редактора
бухгалтерського журналу «Баланс-Агро»,
податковий консультант, провідний експерт у галузі ПДВ.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!