Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Скільки коштує держреєстрація прав на нерухомість у найкорочші терміни

September 9, 2015

Кабмін вніс зміни до сроків надання послуг у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і розміру плати за їх надання у такі строки, затверджені постановою КМУ від 08.04.15 р. № 190.
Зокрема встановлено, що розмір плати за Державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно за:
- три робочих дні з моменту прийняття заяви; п’ять робочих днів з моменту прийняття заяви (для заяви, строк розгляду якої відповідно до закону становить 14 робочих днів) - у подвійному розмірі адміністративного збору за держреєстрацію речових прав на нерухоме майно;
- один робочий день з моменту прийняття заяви - у п’ятикратному розмірі адміністративного збору за держреєстрацію речових прав на нерухоме майно;
- дві години з моменту прийняття заяви - у десятикратному розмірі адміністративного збору за держреєстрацію речових прав на нерухоме майно.
Крім того, за надання інформації з Держреєстру речових прав на нерухоме майно у паперовій формі встановлено у подвійному розмірі плати за надання інформації з Держречових прав на нерухоме майно у паперовій формі, а щоб зазначену інформацію отримати протягом 30 хвилин з моменту прийняття заяви - у потрійному розмірі плати за надання інформації з Держреєстру речових прав на нерухоме майно у паперовій формі.

Постанова КМУ від 02.09.15 р. № 669 набуде чинності з дня опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!