Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

С/х товаровиробники повинні зареєструвати накладні не пізніше 15 січня 2017 року

January 5, 2017

Реєстрація податкових накладних та/або розрахунків коригування до податкових накладних у Єдиному реєстрі податкових накладних (далі - ЄРПН), складених сільгоспвиробниками за операціями з постачання сільськогосподарських товарів/послуг має бути здійснена не пізніше 15 січня 2017 року.
Реєстрація таких податкових накладних та/або розрахунків коригування до податкових накладних не може здійснюватися з порушенням вказаного терміну.
Отже, усі податкові накладні/розрахунки коригування, складені сільгоспвиробниками  за      операціями з постачання сільськогосподарської продукції у межах спеціального режиму оподаткування, у тому числі з порушенням терміну реєстрації, встановленого пунктом 201.10 статті 201 Податкового кодексу (тобто податкові накладні/розрахунки коригування, складені сільгоспвиробниками   за      операціями з постачання сільськогосподарської продукції у межах спеціального режиму оподаткування, у яких дата складання до 31.12.2016 року включно), можуть бути зареєстровані лише до 15 січня 2017 року включно.
Починаючи з 16 січня 2017 року реєстрація таких податкових накладних та розрахунків коригування здійснюватися не буде.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Sx-tovaroproizvoditeli-dolzhny-osushhestvit-registraciyu-nakladnyx-ne-pozdnee-15-yanvarya-2017-goda.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!