Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінари-практикуми від ВБК: «Головний бухгалтер і безпека бізнесу»

March 24, 2016

ГО «ВБК» спільно з редакцією видань «БАЛАНС» та «Бібліотека «Баланс» щомісячно проводять безплатні семінари для передплатників видань «БАЛАНС» та «Бібліотека «Баланс» за програмою «Усе включено». 16 березня черговий семінар-практикум зібрав бухгалтерів і керівників підприємств м. Харкова та області.
Ключові теми семінару: Податок на прибуток: робота над помилками. Нова податкова накладна. Звіт про контрольовані операції.
Зокрема, розглянуто такі питання:
1. Декларація з податку на прибуток за 2015 рік. Склали та подали, але чи все зробили правильно? Чи можна виправити помилки за 2015 рік і попередні роки і як це зробити? Вивчаємо додаток ВП і заповнення декларації на прикладах.
2. Оновлений Звіт про контрольовані операції: що змінилося й чи варто хвилюватися? Додаток ТЦ до декларації з податку на прибуток. Що робити, якщо склали неправильно?
3. Нова форма податкової накладної. Огляд наказу Мінфіну від 31.12.15 р. № 1307. Порядок перенесення значень рядків із старої форми податкової декларації в новий уточнений розрахунок. Огляд листів від ДФС щодо заповнення нової форми декларації з ПДВ.
Спікерами семінару виступили:
Ольга Целуйко, головний редактор видань «БАЛАНС» та «Бібліотека «Баланс» і Зінаїда Омельницька, редактор видань «БАЛАНС» і «Бібліотека «Баланс». Лектори відповіли на численні запитання учасників семінару-практикуму.

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Світлана Сіренко,
керівник в Харківському регіоні, голова Дніпропетровського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
dp@b-club.com.ua

[i2939]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!