Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Наймасштабніше святкування Дня бухгалтера

July 11, 2016

[p3116]

14 липня в самому серці Києва в Українському домі відбудеться наймасштабніше святкування Дня бухгалтера під назвою «Святкові бухгалтерські вечорниці».
450 бухгалтерів і фінансових директорів  зі всієї України, представників компаній, які надають бухгалтерські послуги, представників органів влади та всіх, хто не байдужий до професії бухгалтера зберуться в одному місці, щоб відсвяткувати День бухгалтера разом!
В рамках цього заходу учасників очікує грандіозне свято, яке подарує велетенський заряд позитивних емоцій на цілий рік, які так потрібні кожному бухгалтеру в роботі!

У програмі свята:

  • ДІЙСТВО В ХОЛІ: майстер-класи з хоум-декора, з виготовлення  мішечків саше, кераміки, елегантних рамочок, мистецтва мехенді, фотозони, конкурси, виставки бухгалтерських послуг.
  • ГАЛА-КОНЦЕРТ: виступ учасників телевізійних проектів України, світлове шоу,  вшанування бухгалтерів, вітання від представників  Мінфіну, ДФС України, адміністрації Президента та керівників компаній.
  • СВЯТКОВІ ВЕЧОРНИЦІ: фуршет, розіграш подарунків, театр пародій, танцювальна програма.

Реєстрації на сайті: www.ube-ua.com/event

Ініціатором вечорниць виступає громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», а організатором – івент-агенція «UtekaBusinessEvent» за підтримки видавничо-консалтингової компанії «Баланс-Клуб» та партнерів «1С:Підприємство 8», мережі крамниць електронних послуг «Твій час».

СВЯТО ВІДБУДЕТЬСЯ
14 липня 2016 року (Український дім, вул. Хрещатик, 2) з 14:00 до 21:00.

ВИНИКЛИ ЗАПИТАННЯ?  
Телефонуйте: +38 (067) 544-07-32; +38 (095) 093-24-08. Пишіть на e-mail: congress@ube.kiev.ua
Ми допоможемо!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!