Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З 1 липня реєстраційні справи юросіб та ФОП будуть передані підрозділам Укрдержреєстру

May 17, 2013

До 1 липня 2013 року державні адміністрації на місцях забезпечать передачу реєстраційних справ юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців від виконавчих комітетів місцевих рад до територіальних органів Укрдержреєстру. Відповідне розпорядження Кабміну було ухвалено 15 травня на засіданні Уряду. 
Нагадаємо, змінами, внесеними Законом від 16.10.12 р. № 5461-VI до Закону від 15.05.03 р. № 755-IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», функції з державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців були передані від виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, районних, районних у містах Києві та Севастополі державних адміністрацій до центрального органу виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців – Укрдержреєстру. 
У зв‘язку із зазначеними законодавчими змінами Уряд розпорядився розмістити відповідні підрозділи Укрдержреєстру у приміщеннях, в яких розташовувалися державні реєстратори місцевих держадміністрацій.

За матеріалами офіційного сайту Мін’юсту.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!