Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З 06.12.13 р. діють нові норми видачі ЗІЗ працівникам паросилового, енергетичного та газового господарства

December 6, 2013

Затверджено Норми безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту працівникам паросилового, енергетичного господарства, станцій і цехів з вироблення генераторного газу.  
Нові норми розроблено на заміну «Типовых отраслевых норм бесплатной выдачи специальной одежды, специальной обуви и других средств индивидуальной защиты рабочим и служащим паросилового и энергетического хозяйства (кроме производства электрической энергии)», затверджених постановою Державного комітету СРСР з праці та соціальних питань і Президії Всесоюзної Центральної Ради Професійних Спілок від 20.02.80 р. № 43/П-2, «Типовых отраслевых норм бесплатной выдачи специальной одежды, специальной обуви и других средств индивидуальной защиты рабочим и служащим станций и цехов по выработке генераторного газа», затверджених постановою Державного комітету СРСР з праці та соціальних питань і Президії Всесоюзної Центральної Ради Професійних Спілок від 23.09.80 р. № 296/П-10.

Наказ Міненергетики від 23.10.13 р. № 773 набув чинності з 06.12.13 р. («Офіційний вісник України» від 06.12.13 р. № 92).

Норми безоплатної видачі ЗІЗ для інших виробництв див. у Правовій базі «Довідкова інформація» у розділі «Норми безоплатної видачі спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!