Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Революція № 2 в держфінансах

February 11, 2016

Міністерство фінансів України сьогодні, 11 лютого, виносить на розгляд Кабінету Міністрів концепцію "Прозорий бюджет".
Про це під час круглого столу "Рік прийняття закону України" Про відкритість використання публічних коштів, перші підсумки та перспективи "сказала заступник міністра фінансів Оксана Маркарова.
"Сьогодні на засіданні Кабміну ми будемо представляти, що ж таке наша концепція" Прозорий бюджет ". Ця концепція - це революція № 2 в сфері державних фінансів. Ми хочемо вперше повноцінно об'єднати аналітичні системи і бази даних міністерства фінансів, Фіскальної служби та Казначейства", - сказала Маркарова.
Також вона зазначила, що зараз ця концепція вже була схвалена громадською радою при Мінфіні і робочою групою Е-Дата, і додала, що концепція "прозорого бюджету" повинна стати повноцінною інтегрованої інформаційної системою, яка охоплювала б усі публічні фінанси України.
"На сьогодні кожен з нас (відомства. - Ред.) Має досить великий обсяг інформації, у нас є певні алгоритми обміну цією інформацією, проте вони не знаходяться в одному місці, де їх можна було б аналізувати на предмет ефективності", - сказала заступник міністра фінансів.

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Revolyuciya--2-v-derzhfinansax-13513.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!