Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Реорганізація Офісу великих платників на фінальній стадії

September 5, 2016

Закінчується процес реорганізації Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби, спрямований на покращення адміністрування податків та надання нових сервісів. 
Мета реформи – це посилення потенціалу з податкового адміністрування в Офісі великих платників, поліпшення і розширення опцій електронних послуг, раціоналізація організаційної структури Офісу.
На фінальній стадії приєднання регіональних Спеціалізованих державних податкових інспекцій до єдиної юридичної особи - Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби. Завдяки цьому буде створено єдиний центр прийняття управлінських рішень і контролю та надано можливість платникам обирати зручне місце обслуговування протягом року.
Приєднання до єдиної юрособи також забезпечить отримання адміністративних послуг великими платниками в кожному територіальному підрозділі Офісу та  скорочення процедури адміністративного оскарження. Крім того, буде оптимізовано організаційну структуру Офісу великих платників з відповідним скороченням штатної чисельності.
Так, на сьогодні вже створені та успішно функціонують відокремленні сервісні управління: при Центральному офісі – Полтавське, Вінницьке; при СДПІ у м. Львові – Івано-Франківське, Луцьке, Тернопільське, які забезпечують якісне обслуговування великих платників податків у відповідних областях України.
Крім того, у рамках реформи впроваджена система індивідуального супроводження великих платників податків професійними консультантами-координаторами.
Зі спеціалістами Офісу великих платників податків постійно проводяться технічні навчання за участі провідних фахівців – експертів Міжнародного валютного фонду, Офісу технічної допомоги Казначейства США щодо розробки інструментів електронного аудиту, аналізу ризиків з міжнародних питань, створення ефективних програм взаємовідносин з ключовими клієнтами Офісу великих платників.
Також на завершальному етапі перехід на електронний документообіг та скасування більшості адміністративних послуг, що надаються на паперових носіях.
Реалізується й проект «Електронна перевірка», що є одним з пріоритетних напрямів співпраці з міжнародними експертами. У майбутньому реалізація технічного завдання при розробці програмного забезпечення дозволить проводити співставлення бухгалтерської та податкової звітності для камеральних та документальних перевірок в електронному вигляді.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Reorganizaciya-Ofisa-krupnyx-platelshhikov-na-finalnoj-stadii.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!