Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Реєструвати ПН и РК можна буде з 8 до 19 годин

September 12, 2016

ДФС оприлюднило проект постанови КМУ «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних»» (далі – проект  постанови).
Проект розроблено у зв’язку із необхідністю забезпечення безперебійної роботи інформаційних систем ДФС, проведення технічних та регламентних робіт, встановлення єдиного підходу для визначення тривалості операційного дня, протягом якого приймаються податкові накладні та/або розрахунки коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної.
З цією метою проектом постанови передбачається визначення операційного дня, що триватиме щодня з 8 до 19 години для реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної платників податку в Єдиному реєстрі податкових накладних.
Єдиним можливим механізмом досягнення цілей державного регулювання є прийняття відповідного акта Кабінету Міністрів України, що є найбільш ефективним способом забезпечення правильного застосування чинного законодавства з питань ведення Єдиного реєстру податкових накладних в умовах дії системи електронного адміністрування податку на додану вартість.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Registrirovat-NN-i-RK-mozhno-budet-s-8-do-19-chasov.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!