Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Реформування структури водогосподарської галузі

December 16, 2016

На сьогодні система управління водними ресурсами має в основному адміністративно-територіальну спрямованість, що не дозволяє збалансовано управляти, використовувати та відтворювати водні ресурси.
Саме тому Держводагентство розробило відповідну Концепцію, яка дозволить, використовуючи кращі світові практики, впровадити європейську модель управління водними ресурсами.
Реформування структури управління водогосподарським комплексом викликане необхідністю урахування інтересів усіх сторін, у тому числі і кінцевих споживачів води, вирішення проблем погіршення якості поверхневих та підземних вод; водозабезпечення населення якісною водою особливо у періоди маловоддя тощо.
Нова система управління водними ресурсами впровадить ефективне державне інтегроване управління водними ресурсами за басейновим принципом; ефективні економічні механізми стимулювання раціонального водокористування; забезпечить розвиток меліорації; створить та забезпечить ефективне функціонування автоматизованих інформаційно-вимірювальних систем з прогнозування паводків і управління водними ресурсами у межах районів річкових басейнів тощо.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Reformirovanie-struktury-vodoxozyajstvennoj-otrasli

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!