Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Реалізовано державну політику у сферах контролю якості та безпеки ліків

August 16, 2016

Уряд прийняв постанову від 08.08.16 р. № 512 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України".
Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками розпочала в повному обсязі виконувати покладені на неї функції як правонаступник Державної служби з лікарських засобів та Державної служби з контролю за наркотиками.
Документом унормовуються деякі постанови Кабінету Міністрів України, якими передбачено реалізацію державної політики у сферах контролю якості та безпеки лікарських засобів, у тому числі медичних імунобіологічних препаратів, медичної техніки і виробів медичного призначення та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, протидії їх незаконному обігу. Зокрема, змінено центральний орган виконавчої влади, на який покладено реалізацію державної політики в зазначеній сфері.
Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади" передбачено утворення Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками шляхом злиття Державної служби з лікарських засобів та Державної служби з контролю за наркотиками.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Realizovano-gosudarstvennuyu-politiku-v-sferax-kontrolya-kachestva-i-bezopasnosti-lekarstv

 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!