Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Розмір пайового внеску для будівництва об`єктів промисловості та с/г буде зменшено

October 17, 2016

Комітет з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства рекомендує Верховній Раді прийняти за основу законопроект № 5076  «Про внесення змін до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
Законопроектом пропонується зменшити до 1% граничний розмір пайового внеску для будівництва об’єктів промисловості та сільського господарства, за умови, якщо необхідні для їх забезпечення об’єкти інженерно-транспортної інфраструктури є власністю замовника будівництва або такі об’єкти не створюють додаткового навантаження на інженерно-транспортну інфраструктуру населеного пункту. Щодо додаткового навантаження на інфраструктуру населеного пункту, то законопроектом пропонується, щоб наявність чи відсутність такого додаткового навантаження визначалася у проектній документації на будівництво.
Граничний розмір пайового внеску для будівництва нежитлових будівель і споруд та для житлових будинків законопроектом пропонується залишити без змін, як це визначено частиною шостою статті 40 Закону «Про регулювання містобудівної діяльності».
Члени Комітету вважають, що прийняття законопроекту впливатиме на покращення інвестиційного клімату в державі, сприятиме розвитку промисловості, сільського господарства та інших сфер господарювання, освоєнню нових ринків.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Razmer-paevogo-vznosa-dlya-stroitelstva-obektov-promyshlennosti-i-sx-budet-umenshen

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!