Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зміни внесли, проблеми залишилися: розбираємося разом на Бухгалтерському бізнес-форумі

February 9, 2016

Шановні колеги!
Податкове законодавство не стоїть на місці, постійно вносяться зміни, які породжують безліч запитань і нюансів у повсякденній роботі бухгалтера. З усім цим доводиться ретельно розбиратися і шукати компетентні роз'яснення, щоб не наражати підприємства на штрафи з боку податкової.

3 березня в Києві відбудеться черговий Бухгалтерський бізнес-форум, який збере в одному місці фінансових директорів, головних бухгалтерів та працівників фінансових служб комерційних і агропідприємств України.
Тільки в рамках Форуму учасники зможуть поставити свої питання головним фахівцям ДФСУ, ТПП України, провідним фахівцям у галузі обліку, податків і права і гарантовано отримати відповідь.
Головна тема Бухгалтерського бізнес-форуму: «Стратегія підприємства на 2016 рік у світлі найважливіших податкових змін». Без сумніву, запитання, які будуть порушені на Бізнес-форумі, сьогодні хвилюють більшість бухгалтерів:

  • Що змінилося у формі декларації і чим викликані зміни, основні особливості заповнення. Як не припускатися помилок надалі при складанні декларації.
  • Нова податкова накладна: що передбачити, щоб не втратити податковий кредит.
  • Новий порядок отримання бюджетного відшкодування і що потрібно знати про нові реєстри ДФСУ.
  • Валютний курс – 2016 і адміністративне регулювання валютних операцій НБУ. Практичні рекомендації щодо підготовки і виходу підприємства на експорт. Оподаткування та бухоблік експортних операцій.
  • Нововведення у сфері державної реєстрації суб'єктів господарювання. Основні тенденції контрольно-перевірочної роботи у 2016 році. Аналіз практичних ситуацій і поради підприємствам щодо захисту бізнесу
  • Як грамотно працювати агропідприємствам у нових умовах спецрежиму в 2016 році? Спрощена система оподаткування для сільгоспвиробників.

Детальну програму дивіться за посиланням.

Участь у Форумі дасть можливість:
• отримати рекомендації щодо ефективної роботи в новій податковій реальності;
• почути практичні поради щодо зменшення ризиків, пов'язаних із ЗЕД;
• отримати відповіді на індивідуальні запитання від спікерів Форуму;
• уникнути майбутніх помилок у податкових деклараціях;
• убезпечити фінанси компанії від штрафів.

Реєструйтеся на Форум прямо зараз на сайті: www.balance-club.wix.com/forum

Ініціатором Форуму виступає Всеукраїнська громадська організація «Бухгалтерський клуб», а організатором – компанія «UtekaBusinessEvents» за підтримки Торгово-промислової палати України. Генеральний партнер Форуму – Видавничо-консалтингова компанія «Баланс-Клуб». Професійний партнер – видання «Заробітна плата». Юридичний партнер – АТ «Юскутум». Партнер з автоматизації – «1С: Підприємство 8». Інформаційні партнери – довідково-правова система Uteka, Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів України (РНБА), агентство «Фінансовий персонал», журнали «Незалежний аудитор», «Колесо життя», інтернет-видання «Бізреліз», АФ «Аксьонов і партнери», бізнес-студія «BogushTime».

[p2854]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!