Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Рада прийняла важливий Закон по субсидіям

December 22, 2016

Прийнято Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» (законопроект № 5482).
Законодавчим актом внесено зміни до статті 5 Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» та додатків № 3 і № 7 до Закону, внаслідок чого передбачається перерозподілити видатки державного бюджету (разом та за загальним фондом) на 2.451.619,4 тис. грн.
Законом збільшено на 2451,6 млн. грн. (або на 6%) субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот (далі – субвенція на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг) з розподілом між місцевими бюджетами.
Законом для збалансування бюджетних показників внаслідок збільшення вказаних видатків зменшено видатки для Пенсійного фонду за бюджетною програмою «Фінансове забезпечення виплати пенсій, надбавок та підвищень до пенсій, призначених за пенсійними програмами, та дефіциту коштів Пенсійного фонду» (код 2506080) на таку ж суму (2451,6 млн грн).
Законом доповнено статтю 5 Закону положенням, згідно з яким у разі відхилення офіційного курсу гривні до долара США на 31.12.2016р. від курсу, що застосовувався під час складання державного бюджету, допускається відхилення від граничного обсягу державного боргу і гарантованого державою боргу на такий офіційний курс.
Закон прийнято з урахуванням пропозицій Комітету з питань бюджету.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Rada-prinyala-vazhnyj-Zakon-po-subsidiyam

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!