Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Роботодавцям відшкодують всі витрати, пов`язані з виплатою середнього заробітку військовозобов’язаним

August 28, 2014

Затверджено зміни до Інструкції про умови виплати грошового забезпечення та заохочення військовозобов`язаних та резервістів.
Згідно із внесеними змінами підприємства, установи та організації для покриття витрат на виплату середньої заробітної плати військовозобов`язаним, призваним на збори, подають до районного військового комісаріату, у якому перебувають на обліку військовозобов`язані, рахунки, котрі акцептуються і передаються до обласного військового комісаріату для оплати. Відшкодуванню підлягають всі витрати, пов`язані з виплатою середнього заробітку (у тому числі і єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування).
Крім цього, військовозобов`язаним, які на день призову на збори не працюють, за весь період зборів, ураховуючи час проїзду до місця їх проведення і назад, за їх заявами про те, що вони на день призову на збори не працюють, виплачується грошове забезпечення виходячи з розрахунку однієї мінімальної заробітної плати на місяць (раніше потрібно було надати довідку з органу державної служби зайнятості про те, що вони зареєстровані як такі, що шукають роботу).

Наказ Міноборони від 04.08.14 р. № 498 набуде чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування в „Офіційному віснику України” від 02.09.14 р. № 68.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!