Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Робота над помилками. Нова податкова накладна: підвищуємо професійний рівень бухгалтерів Львівщини

March 16, 2016

16 березня 2016 року Львівський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провів безплатний семінар для бухгалтерів та керівників підприємств – передплатників видань ВКК «Баланс-Клуб» на тему: «Головний бухгалтер і безпека бізнесу: Робота над помилками. Нова податкова накладна».
Учасники семінару отримали актуальну інформацію з таких питань:
1. Огляд останніх змін у законодавстві. Листи від ДФС про основні зміни та актуальні питання з ПДВ.
2. Декларація з податку на прибуток за 2015 рік.
3. Оновлений Звіт про контрольовані операції: що змінилося й чи варто хвилюватися? Додаток ТЦ до декларації з податку на прибуток.
4. Складні питання обліку ПДВ у типових конфігураціях «1С:Підприємство».
5. Державна служба України з питань праці та її територіальні органи розпочали перевірку роботодавців: відповідальність за порушення законодавства про працю.
6. Нова форма податкової накладної: порядок складання та реєстрації в ЄРПН.

Теми, винесені на порядок денний семінару, висвітлили:
Олена Висоцька, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор;
Любов Лєсна, начальник відділу Головного управління Держпраці у Львівській області
Ірина Гриневич, представник партнера-франчайзі із супроводу та впровадження «1С:Підприємство», бізнес-аналітик ТОВ «1С Теллур модуль».

Про важливість проведеного заходу, а також про роль видань ВКК «Баланс-Клуб» у професійній діяльності бухгалтерів говорить один із учасників семінару:
Левик О.М., головний бухгалтер ПАТ «Алмазінструмент»:
– Я маю великий досвід практичної роботи, адже працюю головним бухгалтером уже багато років. Журнал «Баланс» передплачую майже з самого початку його друкування і жодного разу не засумнівалась у своєму виборі.
На ринку періодичних видань - широкий вибір бухгалтерських видань, але я передплачую «Баланс» і завжди раджу своїм колегам передплачувати саме це видання.
Тому що буквально в кожному номері я знаходжу для своєї роботи неоціненну інформацію: чітку, доступну, грамотну. Отримую необхідні для роботи нормативні документи з висококваліфікованими поясненнями.
Я знаю, що в своєму журналі завжди знайду відповіді на всі актуальні питання. Читаючи журнал, я почуваю себе професійніше, впевненіше в роботі та під час податкових перевірок. Моє керівництво ніколи не заперечує щодо передплати бухгалтерського видання, оскільки знає ,що я ,читаючи «Баланс», а також практичне керівництво «Бібліотека Баланс», отримую дуже грамотну та професійну інформацію, від якої залежить успішна робота підприємства.
Декілька разів користувалася консультаційною лінією і вчасно отримала необхідні для мене професійні відповіді. Останнім часом не телефоную на «гарячу лінію». Відповіді на актуальні питання знаходжу в журналі.
Хочу відзначити бухгалтерські семінари. Не пропускаю жодного. Теми семінарів завжди актуальні, що дає можливість ще більше підвищити свій професійний рівень.
Окрема подяка регіональним представникам за гарне, приємне, ввічливе спілкування, за допомогу в отриманні видань «Баланс» і «Бібліотека Баланс».
Бажаю міцного здоров’я, успіхів, надійних передплатників і всього самого найкращого всім працівникам «Баланс Клубу»!
Щиро дякую за гарне, доступне, грамотне бухгалтерське видання!

Олена Назарець,
голова Львівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lviv@b-club.com.ua

[i2916]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!