Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Проведення позапланової перевірки у сфері будівництва за оновленою формою

August 18, 2015

Внесено зміни до наказу Мінрегіону "Про затвердження форм актів та інших документів, які складаються під час або за результатами здійснення державного архітектурно-будівельного контролю".
Так, оновлено форму «Направлення для проведення позапланової перевірки». Відповідно до змін, працівники органів державного архітектурно-будівельного контролю матимуть право безперешкодного доступу тільки на місце будівництва об`єкта, об`єкти будівництва, підприємства будівельної галузі, у той час як зараз працівники ДАБІ також мають право безперешкодного доступу на місцезнаходження суб`єкта господарювання, який провадить господарську діяльність, пов`язану з будівництвом об`єкта архітектури, який за складністю архітектурно-будівельного рішення та (або) інженерного обладнання належить до IV і V категорій складності.
Також, відкореговано назву форми припису про зупинення підготовчих та будівельних робіт, які не відповідають вимогам законодавства, зокрема будівельних норм, містобудівним умовам та обмеженням, затвердженому проекту або будівельному паспорту забудови земельної ділянки, виконуються без повідомлення, реєстрації декларації про початок їх виконання або дозволу на виконання будівельних робіт.
Наказ Мінрегіону від 20.07.2015 № 171 набуде чинності з 01.09.15 р.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!