Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Продовжено термін виплати переселенцям допомоги на прожиття

April 28, 2015

З 24 квітня набрала чинності постанова КМУ „Про внесення змін до Порядку надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг”.

Документом передбачено продовження терміну виплати допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання.

Для призначення грошової допомоги на наступний 6-місячний строк уповноважений представник сім’ї подає заяву, в якій повідомляє про відсутність змін, що впливають на призначення грошової допомоги, а також пред’являє довідки всіх членів сім’ї про взяття на облік осіб, які переміщуються, строк дії яких продовжено на наступний період.

Також надається право на поновлення виплати грошової допомоги, якщо протягом місяця з місяця припинення її виплати уповноважений представник сім’ї повідомить орган соціального захисту населення про зміну обставин, які вплинули на припинення виплати грошової допомоги сім’ї.

Постанова КМУ від 31.03.15 р. № 212 набула чинності з 24.04.15 р. („Урядовий кур’єр” від 23.04.15 р. № 74).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!