Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Прийнято Закон про побічні продукти тваринного походження, не призначених для споживання людиною

September 21, 2016

Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін до Закону України« Про побічних продуктах тваринного походження, не призначених для споживання людиною» (законопроект № 2150а).
Зміни стосуються узгодження положень Закону в сфері поводження з продуктами тваринного походження, що відносяться до категорії II, з вимогами законодавства ЄС.
Змінами, зокрема:
- визначено поняття органічних добрив і покращувачів ґрунту;
- до переліку побічних продуктів тваринного походження категорії II додано немінералізованние гуано і зміст травного тракту;
- встановлені способи, за допомогою яких повинні бути використані, оброблені чи перероблені побічні продукти тваринного походження категорії II і т.д.
Завданням Закону є створення належних і відповідають законодавству ЄС вимог до поводження з побічними продуктами тваринного походження категорії II, а також усунення невиправданих бар'єрів для розвитку тваринницької галузі, вироблення органічних добрив і покращувачів ґрунту.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Prinyat-Zakon-o-pobochnyx-produktax-zhivotnogo-proisxozhdeniya-ne-prednaznachennyx-dlya-potrebleniya-chelovekom

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!