Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Президент підписав Закон щодо усунення адміністративних бар`єрів для експорту послуг

December 1, 2016

Президент підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення адміністративних бар'єрів для експорту послуг».
Документ зменшує адміністративні бар'єри при процедурі укладення зовнішньоекономічних контрактів, зарахування валютної виручки, а також бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
Відтепер укладення зовнішньоекономічних договорів стане можливим не тільки в писемній, а і в електронній формі. Закон також закріплює заборону банкам вимагати переклад документів на українську мову, у разі якщо вони оформлені англійською, рахунок (інвойс) буде визнаватися первинним документом і може бути підписаний за допомогою особистого підпису, аналога власноручного підпису, електронного підпису або електронного цифрового підпису, електронного підпису одноразовим ідентифікатором.
В Україні зараз будується конкурентоспроможна економіка, відзначено поліпшення інвестиційного клімату за рейтингом Doing business, зростання стабільності банківської системи, діє поглиблена і всеосяжна зона вільної торгівлі з найбільшим ринком світу.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Prezident-podpisal-Zakon-po-ustraneniyu-administrativnyx-barerov-dlya-eksporta-uslug

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!