Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Президент підписав Закон щодо особливостей подання службовцями е-декларацій у 2016 році

March 16, 2016

Президент підписав «безвізовий» Закон щодо особливостей подання службовими особами декларацій про майно, доходи та витрати у 2016 році
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками комісії з обрання членів Національної агенції з питань протидії корупції підписав Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання службовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру у 2016 році". Документ входив до пакету законів, ухвалення яких необхідне для запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для українців.
В 2016 році цей Закон вступає в дію. Заповнювати чиновники будуть декларації в 2016 році, і відповідальність буде наступати в 2016 році.
Глава держави підкреслив, що всі закони та зміни, які входять до «безвізового пакету», важливі для України та направлені на боротьбу з корупцією.
У свою чергу Голова представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський, який також був присутній на зустрічі, привітав ухвалення Закону, зазначивши, що до напрацювання цього документу були залучені експерти Європейської Комісії.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Prezident-podpisal-Zakon-ob-osobennostyax-predstavleniya-sluzhashhimi-e-deklaracij-v-2016-godu.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!