Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Представників контролюючих органів больше не працюватимуть на акцизних складах

July 21, 2016

ДФС повідомляє про розроблення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про визнання таким, що  втратив чинність наказу Міністерства фінансів України від 10.04.2015 № 416».
Проект регуляторного акта розроблено на виконання вимог Закону України  від 24 грудня 2015 року № 909-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році», яким внесено зміни до норм Кодексу стосовно визначення та порядку роботи акцизних складів, розташованих на підприємствах - виробниках нафтопродуктів, зокрема, щодо припинення функціонування представників контролюючих органів на таких акцизних складах.
Відповідно до проекту наказу буде визнано таким, що втратив чинність наказ Міністерства фінансів України від 10.04.2015 № 416 «Про затвердження Порядку роботи представників контролюючих органів на акцизних складах, що утворюються на території підприємств, де виробляються нафтопродукти, паливо моторне альтернативне та скраплений газ». 

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Predstaviteli-kontroliruyushhix-organov-bolshe-ne-budut-rabotat-na-akciznyx-skladax

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!