Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Надання соцпослуг недержавними суб’єктами: нові умови залучення державних коштів

May 24, 2013

Затверджено порядок здійснення соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів. 
Відповідно до Закону «Про соціальні послуги» визначено механізм формування, виконання і фінансування соціального замовлення соцпослуг, що надаються недержавними суб`єктами, за рахунок бюджетних коштів. 
Якщо вартість закупівлі соціальних послуг дорівнює або перевищує 100 тис. грн. (для закупівлі товару/послуги (у будівництві - 300 тис. грн.)) або 1 млн. грн. (для закупівлі робіт), соціальне замовлення здійснюється відповідно до Закону «Про здійснення державних закупівель»
Виконавець соцзамовлення визначається за результатами конкурсу, оголошення про проведення якого має бути оприлюднене замовником соціальних послуг не пізніше 30 днів до закінчення строку приймання конкурсних пропозицій. Протягом 10 робочих днів після прийняття рішення про визначення переможця замовник забезпечує оприлюднення даної інформації на власному веб-сайті та надсилає відповідному недержавному суб`єкту проект підписаного ним договору. Для укладення договору недержавний суб`єкт-переможець повинен підписати його протягом 20 днів після отримання. 
Замовлення за рахунок бюджетних коштів здійснюється в обсязі, визначеному договором, та на умовах, що відповідають умовам конкурсу та конкурсній пропозиції виконавця соцзамовлення. 
Крім того, втратили чинність деякі постанови КМУ, які встановлювали порядок проведення конкурсу на залучення бюджетних коштів для надання соцпослуг.

Постанова КМУ від 29.04.13 р. № 324 набула чинності з 22.05.13 р. («Урядовий кур`єр» від 22.05.13 р. № 89).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!