Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Святковий семінар для бухгалтерів комерційних підприємств Хмельницької області

July 18, 2014

15 липня 2014 року в актовій залі Хмельницького інституту МАУП  Хмельницьким обласним осередком ГО ВБК було організовано святковий семінар для бухгалтерів комерційних підприємств Хмельницької області.

E семінарі взяли участь понад 80 бухгалтерів. На семінарі розглядалися такі питання: новини законодавства, порядок декларування та виправлення помилок з податку на прибуток, особливості складання звітності за перше півріччя з ПДВ, ПДФО, ЄСВ, основні питання бухгалтерів щодо мобілізації працівників та індексації заробітної плати.

Усі питання були  висвітлені чітко, розгорнуто, цікаво, обґрунтовано, із прикладами. Інформація, отримана під час семінару, актуальна і важлива. Було розкрито багато нюансів проблематичних тем, а саме: особливості відображення мобілізованих працівників в обліку, виправлення помилок при заповненні декларації на прибуток, індексація заробітної плати.

У відповідь на свої запитання бухгалтери отримали чіткі та зрозумілі пояснення, які не потребували доповнення, й отримали необхідну інформацію від лектора-експерта Клубу Гуменюк А. Ф., сертифікованого аудитора, кандидата економічних наук.


Усім дуже сподобалось спілкування з аудиторією та вирішення суттєвих питань у дискусіях. усі учасники залишились задоволеними:


 Дудник Т. П., головний бухгалтер ПП «Командор-Центр»:

«Хочу подякувати вам за бездоганний сервіс, за лояльність та щирість. Залишайтесь такими відкритими».

Паламарчук С. С., головний бухгалтер ТОВ «Н.П.К.»:

«Семінари від «Баланс-Клубу» завжди проходять цікаво, корисно для всіх присутніх, тому що надається структурована інформація, яка стосується податкового, бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Дякую».

Любчик Ю. В., головний бухгалтер ТОВ «Агромоторсервіс»:

«Дуже корисні семінари, дякую за вашу роботу. У наш час, коли надзвичайно швидко змінюється законодавство, дані семінари є дуже важливими. Я маю змогу переконатись у правильності своєї роботи, вчасно виправити помилки, отримати корисну пораду. Хотілося б відвідати семінар на тему ЗЕД».

Ткач О. П., регіональний представник у Хмельницькій області


[i1562]
из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!