Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уряд затвердив звіт про хід та результати виконання Програми діяльності Кабміну у 2015 році

February 2, 2016

1 лютого, Кабінет Міністрів України затвердив на своєму засіданні звіт про хід та результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2015 році та прийняв рішення про подання його до Верховної Ради України для розгляду в установленому порядку.
«Сьогодні зранку ми на своєму засіданні ухвалили розпорядження «Звіт про хід та результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2015 році». Звіт містить 11 розділів, по всіх розділах коаліційної угоди. І тому є необхідні регламентні терміни для всіх структур Парламенту, аби розглянути детально всі факти, які викладені по розділах у цьому звіті», - повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр культури України В’ячеслав Кириленко під час засідання погоджувальної ради ВР.
Він також додав, що члени Кабінету Міністрів готові «у будь-якому форматі, у будь-який час очно, заочно, перехресно доповідати про свою діяльність протягом 2015 року, як уже неодноразово це робили».
Нагадаємо, відповідно до Регламенту Верховної Ради України Кабінет Міністрів України має подати до Верховної Ради звіт у 45-денний строк після закінчення попереднього року.

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Uryad-zatverdiv-zvit-pro-xid-ta-rezultati-vikonannya-Programi-diyalnosti-Kabinetu-Ministriv-Ukraini-u-2015-roci-13211.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!