Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уряд ухвалив низку рішень, спрямованих на спрощення нарахування субсидій та встановлення тарифів

October 30, 2015

28 жовтня Уряд прийняв рішення, згідно з яким запроваджується механізм зміни застосування соціальної норми споживання газу. Встановлюється соціальна норма в розмірі 1200 кубометрів на весь опалювальний сезон (6 місяців). Це означає, що людина може сама визначати, скільки газу використовувати в рамках соціальної норми щомісяця протягом опалювального сезону.

Також було прийнято рішення, що у лютому 2016 року буде здійснено контроль реальних витрат населенням газу для опалення та оцінено необхідність збільшення соціальної норми у випадку холодної зими.

Крім того, підписано постанову, якою спрощує перерахування субсидій за житлово-комунальні послуги на зимовий період. Воно буде здійснюватися в автоматичному режимі без подання повторних заявок.

Урядом також вносяться зміни до порядку перерахунку вартості опалення підприємств ЖКГ, який буде проводитися в щомісячному режимі в залежності від зовнішніх температур, а не раз на півроку, як було раніше.

Прийнято також рішення, згідно з яким за результатами першого кварталу наступного року в залежності від ціни імпортованого газу та курсу національної валюти буде здійснено коригування ринкової ціни природнього газу.

За матеріалами Урядового порталу.

 

Новини за темою:

Уряд удосконалив соціальні нормативи користування комунальними послугами

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!