Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уряд схвалив Стратегію модернізації та розвитку ПФУ на період до 2020 року

September 21, 2016

Уряд прийняв розпорядження від 14.09.16 р. № 672-р "Про схвалення Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року".
Нині органи Пенсійного фонду України обслуговують до 30% населення країни, або 12,3 млн. осіб. Одним із основних завдань, виконання якого передбачено Стратегією, є підвищення ефективності обслуговування у сфері пенсійного забезпечення.  
З цією метою у межах Стратегії впроваджуватимуться сучасні електронні технології, максимальна автоматизація функціональних процесів і перехід на електронний документообіг, єдині сучасні стандарти якості обслуговування громадян, посилюватиметься інформаційна безпека. Також підвищуватиметься рівень професійної компетентності працівників, що забезпечить підвищення ефективності системи управління діяльністю Пенсійного фонду України.
Реалізація Стратегії забезпечить модернізацію роботи Пенсійного фонду України і його територіальних органів і сприятиме покращенню якості обслуговування громадян у сфері пенсійного забезпечення з наближенням його до європейських стандартів.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Uryad-sxvaliv-Strategiyu-modernizacii-ta-rozvitku-PFU-na-period-do-2020-roku

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!