Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Практична конференція «Податки та права – 2016» відбудеться у грудні в Києві

November 4, 2015

Практична конференція стане головним майданчиком для обговорення нового Податкового кодексу, податкової та правової лібералізації у 2016 році, практичних рекомендацій бухгалтеру та юристу підприємства з цих питань.
[p2680]
Конференція відбудеться 4 грудня у конгрес-холі «Космополіт» м. Києва.  До участі в цьому заході запрошуються фінансові директори, бухгалтери та юристи підприємств України. Своїми знаннями, практичним досвідом у рамках конференції будуть ділитися провідні експерти в галузі оподаткування і права, адвокати-практики, аудитори та представники Міністерства фінансів України, Державної фіскальної служби України.

Головна мета проведення конференції: знайти рішення, що дозволяють уживати запобіжні заходи до нововведень, що загрожують існуванню компанії.

У програмі Конференції будуть підніматися наступні теми і питання:
Перспективне законодавство, програма стратегії сталого розвитку «Україна-2020», тенденції майбутнього року.
Практика застосування Податкового кодексу – 2015 (проблеми функціонування СЕА ПДВ та шляхи їх вирішення, питання трансферне ціноутворення, оподаткування прибутку на основі даних бухобліку, витрати підприємців на загальній системі оподаткування, проблеми підприємців-єдинників).
Податкова реформа – 2016: перспективи і ризики очима юриста і бухгалтера. Податкова лібералізація і новий Податковий кодекс.
Тандем професіоналів – бухгалтерів і юристів: економічна безпека бізнесу. Практика договірної робота з контрагентами, претензії та позови (податковий, бухгалтерський та юридичні аспекти), адміністративне оскарження рішень контролюючих органів, судові спори.

З детальною програмою ви можете ознайомитися за посиланням.

Ініціатором проведення практичної конференції виступила ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», а організатором – компанія «UtekaBusinessEvents» за підтримки ВКК «Баланс-Клуб».  Партнер конференції – Інститут сертифікованих фінансових менеджерів. Освітній партнер – «M.E.Doc IS». Партнер з автоматизації – 1С: Підприємство:8.

Дізнатися більше про практичну конференцію та подати заявку на участь можна на сайті www.balance-club.wix.com/conference
а також за телефонами: +38 (067) 544-07-32, +38 (095) 093-24-08, +38 (056) 370-44-25

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!