Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Поздоровляємо щасливого власника поїздки на Конгрес!

March 7, 2014

ТОВ «Баланс-Клуб» продовжує радувати зареєстрованих передплатників акції «Тур вихідного дня». Поспішаємо повідомити вам хорошу новину! Уже сьогодні, 6 березня 2014 року, у ході проведення 4-го розіграшу стало відомо ім`я єдиного щасливого власника безплатної путівки на 8-й Всеукраїнський бухгалтерський конгрес!

Отже, нашою переможницею стала Косенко Олена Павлівна (Кіровоградська обл., КП «Теплоенергетик»).

Нагадаємо, що за прямою трансляцією розіграшу можна було спостерігати під час онлайн-трансляції у нас на сайті.

Зазначимо, що за умовами акції розіграш туру проводився тільки серед річних передплатників видань компанії «Баланс-Клуб».

 [i1244]

Отже, наша переможниця зможе взяти участь в одній із найбільш важливих у сфері бухгалтерії подій року, розглянути й отримати відповіді на свої проблемні запитання, ознайомитися з технологіями оптимізації роботи бухгалтерії і прийняття правильних рішень в умовах невизначеності в нестандартних ситуаціях, а також зав`язати корисні ділові контакти.

Зверніть увагу! Можлива зміна дат і місць поїздок. Дати розіграшу акції «Тур вихідного дня» залишаються колишніми. Детальнішу інформацію можна буде дізнатися з новинної стрічки на www.balance.ua або ж на сторінках видань.

[v1243] 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!