Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вітаємо з Міжнародним днем митника

January 25, 2014

[p1151]
Щорічно 26 січня весь світ відзначає «International Customs Day», що в перекладі означає «Міжнародний день митника». Це професійне свято всіх фахівців митних служб планети, його відзначають більше 800 тисяч фахівців – така загальна чисельність митників у всьому світі. Нагадаємо, що українські митники святкують національний День митника 25 червня.

Історія в датах:
- Конвенція про утворення Ради митної співпраці набула чинності в листопаді 1952 року;
- перша сесія Ради митної співпраці відбулася 26 січня 1953 року в Брюсселі. А в 1983 році, через 30 років, саме цей день був обраний як щорічне свято – Міжнародний день митника;
- World Customs Organization (Всесвітня митна організація) – митне співтовариство, створене в 1994 році, яке досить швидко з невеликої європейської перетворилося на масштабну авторитетну організацію міжнародного рівня, що включає 179 держав.

Суть свята

Міжнародний день митника – не тільки привід проявити солідарність із митними службами всього світу, але й підбиття підсумків роботи за рік, складання планів, а також привернення уваги до важливої ролі митниці в соціальному та економічному розвитку суспільства.

Поздоровлення

Компанія «Баланс-Клуб» вітає всіх працівників митниці з Міжнародним днем митника. Бажаємо вам здоров`я, щастя, сімейного благополуччя, процвітання і кар`єрного зростання.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!