Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

У Києві вперше відбувся інсайт-форум «Бухгалтер майбутнього»!

November 2, 2017

Громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», розуміючи сучасні завдання громадської організації, виступила з ініціативою проведення щорічних бухгалтерських конгресів, конференцій, форумів та конкурсів «Кращий Бухгалтер України», яка підтримана Мінфіном України і нашими партнерами і бухгалтерами, для того щоб професійні об'єднання бухгалтерів і аудиторів стали інститутами, які реально організують і представляють професію!
У зв'язку з цим 27 жовтня у Києві відбулася найочікуваніша подія цієї осені – інсайт-форум «Бухгалтер майбутнього». Учасниками заходу стали 180 бухгалтерів, фінансових директорів з усієї України. Ця подія збагатила учасників новими знаннями, надихнула і дала поштовх для розвитку та подарувала величезну кількість позитивних емоцій.
Організатором форуму виступила компанія UtekaBusinessEvents, яка спеціалізується на проведенні заходів для працівників фінансових служб,  за ініціативи громадських організацій «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та «Спілки автоматизаторів бізнесу» та за підтримки ВКК «Баланс-Клуб», EDI-оператора «ПТАХ» та електронного видання Uteka.ua. Офіційним партнером виступила компанія ЛІГА:ЗАКОН.  

Головна мета проведення форуму – допомогти бухгалтерам стати стратегічним партнером для керівництва в управлінні бізнесом і продовжувати бухгалтерам рости, займаючи чільне місце в висококонкурентному ринку працевлаштування, а також показати здатність бухгалтерів пристосовуватися до змін, проаналізувати оцінку ключових факторів, що впливають на роль бухгалтера в майбутньому.
Форум проходив у гіперактивному форматі. Кожен спікер за час виступу поділився з аудиторією своїми корисними інсайтами та інформацією про те, що очікувати бухгалтерської спільноті України  в майбутньому. Цього разу команда організаторів розширила формат події, не обмежуючись лише професійною тематикою, запросивши на форум відомих спікерів з психології, тайм-менеджменту та стилю.

Модератором  форуму виступив Денис Позов, директор із питань взаємодії з органами державної влади  громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», засновник Uteka.uа.  Відкрив форум Аполлон Позов президент громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», який розповів про цілі Форуму та розвиток професії в майбутньому. З вітальним словом виступив представник  «Спілки автоматизаторів бізнесу».

Бухгалтери дізнавались про перспективні законопроекти щодо виведеного капіталу та бухгалтерський облік від Лідії Чорногуз (головного консультанта Секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики) та що очікує платників ПДВ у майбутньому від Катерини Проскури (доктора економічних наук, аудитора, керівника департаменту аудиту і суспільних послуг аудиторської компанії PSPАudit).

Інформаційними і корисними для всіх учасників стали доповіді про всі можливі програми  для сертифікації бухгалтерів,  огляд  яких зробив Дмитро Сушко (кандидат економічних наук, керуючий партнер аудиторської компанії PSP Audit) та про особливості програмного забезпечення для бухгалтерії та інсайти від розробників бухгалтерських програм, таких як 1С:ЕДО, EDI-оператор «ПТАХ», «REPORT» від  ЛІГА:ЗАКОН, E-DOC.

Про нестандартні рішення під час перевірок та практику використання криптовалют в Україні розповіли представники адвокатського об'єднання Juscutum  Денис Овчаров (адвокат та партнер, керівник найбільшої в Україні практики безпеки бізнесу) та  Наталія Радченко (партнер практики податкового права).  

Учасники дізналися також секрети успішної кар’єри і тайм-менеджменту для бухгалтера від Дмитра Кліма (генерального директора ACTION GROUP, Executive search agency) та Юлії Бойко (інструктора і консультанта бізнес-студії BogushTime).

Особливістю форуму стали корисні поради від йога-інструктора Ірини Скоробрещук, ТОП-стиліста Юрія Царьова та найулюбленішого практикуючого психолога всіх жінок – Наталі Холоденко.

Крім того, на учасників очікувало неймовірне спілкування  зі справжнім бухгалтером майбутнього – роботом Кікі, яка вразила всіх своїм штучним інтелектом.  У рамках форуму відбулася також урочиста церемонія нагородження переможців премії  GlavBuhAwards організаторами якої виступили платформа TaxLink та компанія «E-COM».

Усі учасники та спікери форуму відзначили високий рівень організації цього заходу, що посприяло продуктивній роботі протягом усього Форуму, яка тривала близько 10 годин.

Більше фото дивіться на сторінки UBE в Facebook.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!