Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відмінності між трудовим договором та договором ЦПХ. Перевірки суб`єктів господарювання контролюючими органами

December 4, 2017

30 листопада Чернівецький обласний осередок ГО «ВБК» спільно з ТОВ «ОПОРА.ЮА» і Головним управлінням ДФС у Чернівецькій області провів семінар-практикум для фізичних осіб-підприємців, бухгалтерів та керівників комерційних підприємств області.
Питання перспективного законодавства та нововведень, трудових відносин і договорів ЦПХ розкрила лектор Глопіна Ірина Вікторівна, провідний спеціаліст з питань бухгалтерського обліку та програмування, керівник ТОВ «ОПОРА.ЮА». Тему блокування реєстрації податкових накладних висвітлили представники Головного управління ДФС у Чернівецькій області Бурката Людмила Миколаївна, начальник відділу моніторингу доходів та обліково-звітних систем і Сметанюк Наталія Авер’янівна, начальник управління податків і зборів юридичних осіб. Інформаційний партнер ПАТ «Альфа-Банк» в особі директора Чернівецького відділення Даналакі Василя Васильовича висвітлив тему кредитування малого і середнього бізнесу.
Приємним сюрпризом для слухачів став розіграш подарунків від Балансу – Податковий кодекс та актуальні номери видання «Бібліотека «Баланс», а також розіграш призів від інформаційного партнера заходу компанії «Вікторія», офіційного дилера програми «Соната» в м. Чернівці.

УПФАК «Вікторія»:
– На семінарі надано цікаву та корисну інформацію, яка допоможе в практичній діяльності кожного бухгалтера.

ФОП Т.В. Стрілак:
– Була чіткою та структурованою інформація про основні зміни у законодавстві. Також лаконічно та цікаво розкрито основні положення та відмінності між трудовим договором та договором ЦПХ і актуальні питання, що стосуються проведення перевірок суб'єктів господарювання контролюючими органами.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!