Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Кадрове діловодство для бухгалтерів сільськогосподарських підприємств

December 1, 2017

29 листопада бухгалтери агропідприємств Тернопільщини взяли участь у семінарі-практикумі, організованим Тернопільським обласним осередком ГO «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
Лектор Н.Г. Волошинович, начальник управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Тернопільській області висвітлила актуальні на сьогоднішній день питання: блокування реєстрації податкових накладних; податкові накладні, що не підлягають блокуванню; оскарження відмови у реєстрації ПН.
Зазвичай на агропідприємствах роль кадровика виконує бухгалтер, і тему кадрового діловодства для бухгалтерів сільськогосподарських підприємств розкрив П.М. Іванечко, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», голова Тернопільського осередку МГО  «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів»,   канд. екон. наук,  бухгалтер-експерт АФ ТОВ «Тер Аудит».
Про бюджетні дотації та зміни у роботі фермерських господарств у 2018 році розповів Ю.М. Іванечко, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», канд. екон. наук,  бухгалтер-експерт АФ ТОВ «Тер Аудит».

Осадца Л.Я., головний бухгалтер ПрАТ Плодорозсадник «Скала Подільський»:
–  Семінар відвідала вперше. Семінар цікавий, питання  висвітлено професійно і змістовно, дізналася багато нового. Лектори повністю висвітлили тему семінару з додатковими прикладами. Вдячна лекторам і організаторам за проведений семінар.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Ганна Чабан,
голова Тернопільського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
te@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!