Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Гаряча пора відпусток: ВБК озброює знаннями бухгалтерів Запоріжжя – передплатників «Баланс-Клубу»

June 6, 2016

27 травня в школах продзвенів останній дзвоник, а для бухгалтера почалася гаряча пора відпусток, тому озброїти передплатників знаннями, а також в черговий раз зробити життя наших передплатників легше, приїхали головний редактор видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс» Целуйко Ольга Борисівна та редактор Артем'єва Людмила Дмитрівна. Вони детально висвітлили ключові теми травня:
1. Новини законодавства.
2. Відпустки-2016. Кадрові документи. Нарахування та виплата відпусткових у різних практичних ситуаціях (сезонні роботи, сумісники та ін). Актуальні роз'яснення держорганів із питань відпусток.
3. Робота на єдиному податку. Плюси та мінуси спрощеної системи оподаткування. Обмеження та заборони. Ведення книг обліку. Готівкові та безготівкові розрахунки єдинників.
4. Актуальні питання щодо ПДВ і податкових накладних.
Перед початком семінару голова громадської організації «ВБК» в Запорізькій області Нефьодова Ірина розповіла про роботу ВБК і на наочних прикладах підкреслила відмінності «Балансу» від інших видань. А також запросила бухгалтерів відсвяткувати разом день бухгалтера на запальних «Бухгалтерських вечорницях». Дуже приємно було вручати передплатникам флешки та календарі за програмою «Все включено». Також на семінарі виступив Владислав Шалений, представник фірми «Актив», розповівши про акції 1С і подарувавши усім учасникам корисні подарунки.
Після семінару Ольга Борисівна і Людмила Дмитрівна докладно відповіли на всі запитання. Ніхто не залишився без уваги і без вирішення проблем, адже з нами завжди є рішення!

Козлова В.С. Школа-інтернат №7:
– Семінар дуже сподобався. Багато корисної та потрібної інформації. Дуже гарний виклад матеріалу.

Шепель Є.І. ТОВ РПФ «Авангард»:
– Бути присутнім на ваших семінарах велике задоволення. Програма побудована лаконічно, без води, все доступно і зрозуміло, а головне – цікаво! Величезне вам спасибі!

Лямина А.Д. ТОВ «Діловий центр 97»:
– Я в перший раз прийшла на семінар «Балансу» і відносно недавно стала передплатником журналу. Хочу відзначити хорошу організацію роботи з бухгалтерами, актуальність тем в номерах журналу, часті розсилки на електронну пошту, приємний і зручний вид електронної версії журналу. Дуже сподобалася презентація журналу «Баланс» на самому початку семінару. Обов'язково передплачу друковану форму. Дуже цікаво і доступно озвучено нарахування відпускних. Окреме спасибі за обговорення теми єдиного податку. Дуже змістовно і цікаво.

Ірина Нефьодова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[p3044]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!