Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Переваги передплати, до якої «Все включено»: можливість спілкування наживо

May 13, 2017

27 квітня Сумський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» організував для бухгалтерів семінар-практикум у межах програми лояльності «Все включено».
Передплатники отримали інформаційну підтримку щодо змін законодавства, які торкнулися квартальної звітності, а також отримали роз'яснення з актуальних питань бухобліку та оподаткування, питань праці та кадрів.
Шеф-редактор видань «БАЛАНС», «Бібліотека «Баланс»» Ольга Борисівна Целуйко та редактор напряму редакції «БАЛАНС» та «Бібліотека «БАЛАНС»» Зінаїда Яківна Омельницька протягом кількох годин коментували нововведення в оподаткуванні прибутку підприємств у звітності за квартал та декларуванні доходів громадян, пояснювали, як виправити помилки у звітності, а також надали відповіді на актуальні запитання з обліку ПДВ.
На перерві відбувся розіграш тематичних видань за темою семінару. Одним із щасливчиків стала студентка кафедри обліку та аудиту, якій дістався номер «Просто про облік» (от і вір у випадковість!). Як виявилось пізніше, вона брала участь в обласному конкурсі для студентів з питань бухобліку і посіла одне із призових місць. Їй було запропоновано долучитися до участі в конкурсі «Кращий бухгалтер України». Тож вирощуємо професійні кадри разом!

А ось такий відгук залишив один із слухачів:

Бабак Л.Ф., ПП «Приватбудсервіс»:
– …Велика подяка організаторам! Ви постаралися торкнутися «болючих» питань бухгалтерів. З вами, тобто з «Балансом», я вже так давно, що змінювати видання мені просто не цікаво. Дякую за можливість спілкування наживо.

Олександр Дрозд, голова Сумського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kh@b-club.com.ua

[i3690]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!