Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Графік відпусток співпадає з відпустками за фактом та оформлення лікарняних: корисне поновлення знань бухгалтерів

June 7, 2017

26 травня в Харкові пройшов черговий семінар-практикум від Всеукраїнського бухгалтерського клубу. Напередодні періоду літніх відпусток тема семінару була особливо затребувана бухгалтерською спільнотою.
Про оформлення, розрахунок і оплату відпусткових, дотримання законодавства про працю на підприємствах, в установах і організаціях, про оформлення лікарняних листів розповідав Антон Янко, лектор-експерт громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України із заробітної плати», практикуючий бухгалтер, автор статей із питань обліку й оподаткування заробітної плати та інших розрахунків з персоналом.
Актуальність теми, якість викладення матеріалу, професіоналізм лектора підтверджувалися численними позитивними відгуками слухачів. Крім того, на всі запитання, поставлені слухачами, було отримано аргументовані розгорнені відповіді, часто підтверджені досвідом практикуючого фахівця.

Решетило О.Н., бухгалтер ТОВ «Вера»:
– Дуже дякую за змістовний семінар. Інформацію щодо графіку відпусток (щоб він співпадав з відпустками за фактом) обов'язково прийму в роботі. Корисно було поновити знання щодо оформлення лікарняних та момент, коли лікарняний не оплачується взагалі. Була рада знайомству!

Дрозд Олександр Анатолїйович, голова Харківського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kh@b-club.com.ua

[i3726]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!