Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Готуємося до періоду відпусток: чергове навчання бухгалтерів Хмельниччини

June 6, 2016

26 травня 2016 року в приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся семінар-практикум для бухгалтерів  і керівників підприємств  Хмельницької області. Організатор семінару – Хмельницький обласний осередок ГО «ВБК». Лектори: Гуменюк А. Ф., експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор, канд. екон. наук;
Цебень Р.Л., сертифікований аудитор, канд. екон. наук.
В семінарі взяли участь понад 100 бухгалтерів. Питання, що розглядалися на семінарі: кадрові документи, відпустки, єдиний податок, актуальні питання з ПДВ та податкових накладних. Учасники семінару отримали корисну інформацію щодо останніх змін в законодавстві, нарахування та виплати відпускних в різних практичних ситуаціях, компенсації за невикористану відпустку, актуальні роз’яснення державних органів про відпустки, переваги та недоліки єдиного податку, про безготівкові та готівкові розрахунки єдинників. Цікавими були запитання від бухгалтерів, особливо, що стосуються ПДВ. На запитання  було надано чіткі та зрозумілі пояснення із вирішенням суттєвих питань в дискусіях.

З нами завжди є рішення!

Омелянчук Тетяна Федорівна, МПП «Схід»:
– Вдячна за проведений семінар. Отримала вичерпну інформацію з питань нарахування і оформлення відпусток, з кадрових питань. Своєчасно і вичерпно висвітлено питання щодо переваг і недоліків спрощеної системи оподаткування, змін в законодавстві. Інформацію висвітлено компетентно і доступно. Дякую.

Мартишевська Надія Сергіївна, ФОП:
– Хочу подякувати ГО «ВБК» та компанію «Баланс-Клуб» за відмінну роботу з передплатниками, завжди своєчасно донесену важливу інформацію, відмінну організацію змістовних семінарів та забезпечення всіма необхідними матеріалами для роботи. Виключно вся інформація, викладена на семінарах, є дуже актуальною і корисною для повсякденної роботи. Бажаю Вам процвітання, збільшення кількості передплатників, гарних результатів у роботі.

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[p3043]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!