Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Огляд заробітної плати: останні рішення суду

April 27, 2017

Розгляд саме цього питання найбільше зацікавив бухгалтерів, які відвідали 26 квітня в м. Полтаві черговий семінар-практикум, організований обласним осередком  ГО «ВБК» для бухгалтерів і керівників Полтавської області.
Учасники семінару отримали відповіді з актуальних питань, а саме:  огляд новин законодавства, складання оновленої звітності з ПДВ, виправлення помилок у бухгалтерському обліку та відображення виправлених показників у поточній фінансовій звітності, усі зміни в оподаткуванні прибутку підприємства у звітності за 1 квартал 2017 року, нові податкові різниці, операції з необоротними активами, списання заборгованості та відповіді на актуальні питання з оплати праці. На всі заявлені питання семінару відповіли професіонали своєї справи – експерти ГО «ВБК» Вікторія Дудник та Антон Янко.  На семінарі панувала робоча атмосфера, велося жваве спілкування. Кожен учасник  отримав ґрунтовні відповіді від експертів.

Відгуки бухгалтерів свідчать, що наша діяльність важлива та потрібна:

Бублій Наталія Анатоліївна, бухгалтер ФОП Крючков О.А.:
– Завжди ємні семінари, розглядаються актуальні питання, нове в законодавстві. Сподобався огляд заробітної плати, особливо останні  рішення суду та інші питання стосовно заробітної плати.

Гречко Вікторія Володимирівна, бухгалтер РДПВМ в Полтавській області:
– Щиро вдячні за висвітлені питання лектором Янко Антоном. Відповідь була надана конкретно і по суті запитання. Виписуємо журнали «Баланс-Бюджет»  і «Бібліотека «Баланс» та рекомендуємо колегам.

З нами завжди є рішення!

IннаФещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i3679]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!