Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зміни до законодавства у фокусі квартальної звітності

May 11, 2017

…та багато іншої корисної інформації змогли отримати харківські передплатники видання «Баланс» на семінарі-практикумі, що відбувся 26 квітня в м. Харкові.
Дещо новий формат семінару та сучасний зручний зал сприяли комфортному спілкуванню лекторів із аудиторією. Шеф-редактор видань «Баланс» та «Бібліотека «Баланс»» Ольга Борисівна Целуйко та редактор напряму Зінаїда Яківна Омельницька ділилися з аудиторією новинами, коментували зміни до законодавства, розглядали питання праці та кадрів, приклади судової практики. Окремо обговорювалися нововведення, пов'язані з обліком та звітністю з ПДВ, оформленням податкових накладних, декларуванням доходів громадян.
Також на семінарі було детально розглянуто можливості Бухгалтерської системи «Баланс» - важливого та корисного інструменту, який дозволяє бухгалтерові професійно працювати з величезними об'ємами інформації, у курсі яких він повинен бути щодня.
У перерві було проведено розіграш спецвипусків видання «Баланс» серед учасників. Автограф авторів статей на обкладинці доповнив унікальність тематичних номерів!

Олександр Дрозд, голова Харківського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kh@b-club.com.ua

[i3685]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!