Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Пройшов черговий семінар-практикум в Харкові

October 31, 2016

25 жовтня в Харкові пройшов черговий семінар-практикум для передплатників видань «Баланс», «Бібліотека «Баланс», який провела громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» відповідно до програми лояльності «Все включено». Про актуальні питання щодо оподаткування та адміністрування ПДВ, звітності з податку на прибуток, а також інвентаризації, що наближається на підприємствах, харківським бухгалтерам розповідали шеф-редактор журналу «Баланс» Ольга Борисівна Целуйко та редактор напряму Зінаїда Яківна Омельницька. На жаль, дата проведення заходу припала на розпал початку опалювального сезону, і, як це часто буває, аварія на теплотрасі трапилася за декілька днів до нашого семінару. І хоча в залі було досить холодно, це не заважало лекторам і слухачам активно працювати. Обговорювані питання були об'єктивно важливі та корисні бухгалтерам. Ну а фахівці харківського обласного осередку ГО «ВБК» з нагоди «екстремальних погодних умов» з допомогою співробітників кафедри бухгалтерського обліку Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка організували гарячий чай всім охочим. В передплату на «Баланс» дійсно «Все включено!».

Як подяку від бухгалтерів наведу витяги з відгуків про семінар:

Літвінова І.Г., бухгалтер ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров'я»:
– Спасибі за інформативний семінар! На питання, що цікавлять, отримано компетентні відповіді. Спасибі за акценти на нормативних документах, самостійно читати все не завжди вистачає сил і часу.

Басоріна Н.Є., головний бухгалтер фермерського господарства «Шанс»:
– Хочу сказати велике спасибі журналу «Баланс», провідним фахівцям за те, що ви завжди готові прийти на допомогу та підтримати нас – бухгалтерів у цей нелегкий час!

Олександр Дрозд,
голова Харківського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vbk.kharkiv@gmail.com

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

[i3328]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!