Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Співпраця ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та Мінфіну в рамках реалізації Стратегії розвитку системи управління держфінансами, затвердженої розпорядженням КМУ від 01.08.13 р. № 774

June 8, 2016

25 травня відбувся семінар-навчання «Досвідчений бухгалтер - запорука безпеки життєдіяльності бюджетної установи» для бухгалтерів системи судової влади.
Відкрив семінар Холоднюк З.В., голова Державної судової адміністрації України, який проінформував про перспективи змін у бухгалтерському обліку України. Продовжила семінар Гізатуліна Л. В., заступник голови ДСУ, яка у своїй доповіді зупинилась на важливих аспектах бухгалтерського обліку в системі судової влади, зокрема звернула увагу учасників семінару на низку нормативних документів, які регламентують роботу бухгалтерського обліку в державному секторі.
Лектори Чечуліна О.А., шеф-редактор видання «Баланс-Бюджет» і Сушко Н.І., експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» висвітлили питання облікової політики та національних стандартів для бюджетних установ.
Семінар пройшов конструктивно і змістовно. Учасники були в захваті від кількості отриманої корисної інформації .

З нами завжди є рішення!
Долучайтесь до бухгалтерської спільноти «ВБК»

Світлана Чепурова,
виконавчий директор ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

[i3050]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!