Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Головний бухгалтер – безпека бізнесу

March 31, 2016

25 березня відбувся семінар-практикум для представників фінансових служб і підвідомчих організацій  Міністерства Внутрішніх Справ України на тему: «Бухгалтерський облік та звітність: перехід на НП(С)БОДС». Захід проведено в рамках співпраці ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» з Міністерством фінансів щодо проведення спільних заходів для бухгалтерів міністерств і відомств та реалізації Стратегії розвитку системи управління державними фінансами, схваленої розпорядженням КМУ від 01.08.13 р. № 774.
Лектори семінару: Чечуліна Олена Олександрівна, виконавчий директор ГО "Всеукраїнський бухгалтерський клуб" кандидат економічних наук, доцент, заслужений економіст України; Сушко Наталія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент, експерт із бухгалтерського обліку та звітності представили учасникам заходу професійні рішення з бухгалтерського обліку та звітності в державному секторі економіки. Особливу увагу було приділено найактуальнішим проблемним питанням, що виникають у повсякденній роботі головного бухгалтера, вирішення яких сприяє його особистій безпеці та безпеці керівника бюджетної установи.
Після закінчення семінару деякі учасники залишили на сторінках книги відгуків і пропозицій ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» теплі слова подяки організаторам і лекторам семінару й висловили спільну думку щодо актуальності та корисності таких заходів для бюджетних організацій.
До нових зустрічей!

Світлана Чепурова,
голова осередку громадської організації
«Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» у м. Києві і Київській області

[i2953]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!