Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Готові рішення з питань практичного застосування податкового законодавства

November 27, 2017

24 листопада регіональним осередком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Рівному проведено чергове відкрите засідання клубу бухгалтерів на тему: «Нововведення законодавства застосовуємо на практиці».
Завдяки професійності експерта ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», податкового експерта територіального відділення Асоціації платників податків України в Рівненській області Валентини Петрівни Михалишиної бухгалтери отримали інформацію й готові рішення з питань практичного застосування норм податкового законодавства. Крім традиційного огляду змін, унесених до Податкового кодексу та деяких законів України щодо податкової реформи в частині податку на прибуток, актуальних роз'яснень з ПДВ, на прохання бухгалтерів розглядалися типові помилки, які допускають платники податків під час складання податкової звітності. Крім того, йшлося про дотримання законодавства про бухгалтерський облік, особливості оформлення первинної документації в різних практичних ситуаціях.
Гість семінару-практикуму, начальник відділення УкрСиббанку Віктор Петрович Семенюк розповів про особливості співпраці банку з юридичними особами та про умови кредитування. Постійний партнер ГО «ВБК» Оксана Козік надала практичні рекомендації щодо роботи в «1С:Підприємство 8».
Завершальна частина семінару відбулась у форматі конкретних запитань-відповідей та активної дискусії учасників заходу. Семінар вкотре підтвердив, що бухгалтери зацікавлені в отриманні професійних роз'яснень з питань, що потребують практичного вирішення, адже, як завжди, він зібрав близько 50 бухгалтерів.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Ганна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!